Didkwa Bertengkar Isu Kem4tian Tangm0 Nida, Lelaki M4ut Terjun Kondominium.

Seorang lelaki di wilayah Sutthisan, Thailand bertindak ‘terj0n’ dari balkoni sebuah kondominium selepas dipercayai bertengk4r dengan rakannya berkaitan dengan k3s kem4tian selebriti terkenal iaitu Tangm0 Nida.

Gad0h sebab lsu Tangm0.

Menerusi lap0ran Bangkok Post, lelaki berusia 20 tahun itu dilap0rkan men!nggal dunia kerana mengaIami keced3raan gara-gara mel0mpat dari balkoni rumah rakannya.

Mngsa dikatakan melawat rakannya yang berusia 30 tahun itu dan mereka dipercayai bertelingkah mengenai lsu kem4tian Tangm0 sebelum dia bertindak mengam0k kerana kalah dalam perdebatan tersebut.

Difahamkan, lelaki berkenaan merupakan seorang pengarang kisah fiksyen yang mengatakan bahawa dia mengetahui siapa dalang di sebalik kem4tian selebriti terkenal itu.

Walau bagaimanapun, rakannya mengakui bahawa dia tidak melihat mngsa terj0n dari balkoni kerana sedang bersembunyi di dalam bilik air.

Saya menyorok di dalam bilik air dan keluar apabila bunyi sudah reda. Saya buat keputusan untuk membawa makanan untuk menenangkannya.

Tapi bila saya keluar, saya mendapati dia dah terjun dari balkoni

Sempat ambil d4dah.

Ujarnya lagi, dia merasakan bahawa mngsa sedang berhalusinasi kerana mereka sempat mengambil dad4h jenis methamphet4mine sebelum bergad0h.

Saya rasa dia berhalusinasi kerana kesan dari dadah yang kami ambil. Saya tak rasa dia terjun sebab kec3wa dengan lsu Tangm0.

Walau bagaimanapun, rakan mngsa ditahan atas kesalahan mengambil serta memiliki dad4h kerana pihak p0lis menemui dad4h jenis methamphet4mine serta alat menghisap dad4h, namun menyangkal dkwaan bahawa dia terlibat dalam kem4tian mngsa.

Dalam pada itu, ibu mngsa mengatakan bahawa dia tidak percaya bahawa anak lelakinya itu membuat keputusan untuk membun0h diri hanya disebabkan k3s kem4tian Tangm0 dan mendkwa anaknya mempunyai kehidupan yang lancar serta sudah memenuhi impian sebagai seorang pengarang.

Anak saya seorang yang tabah dan pandai menyara dirinya sendiri sejak kecil lagi.

Susulan daripada itu, pihak p0lis masih menunggu lap0ran hasil bed4h si4sat, namun tidak men0lak sebarang kemungkinan mngsa terjat0h akibat ditolak atau kemaIangan.

Sumber : Bangkok Post

 

Be the first to comment on "Didkwa Bertengkar Isu Kem4tian Tangm0 Nida, Lelaki M4ut Terjun Kondominium."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*