BAYl setahun 11 bulan m4ut AKlBAT did3ra ibu kandung yang tertekan dengan suara t4ngisannya

Seorang suri rumah di Teluk Intan, Perak dit4han p0lis kerana dipercayai mend3ra b4yi perempuannya sehingga menyebabkan kem4tian.

Ketua P0lis Daerah Hilir Perak, Asisten Komisioner Ahmad Adnan Basri berkata, susp3k berusia 33 tahun tampil menyerah diri pada jam lima petang pada hari yang sama di BaIai P0lis Teluk Intan.

Terdahulu, pihaknya menerima lap0ran mengenai kem4tian mngsa dari sebuah h0spital swasta di Teluk Intan. Mngsa dihantar oleh ibunya setelah mendapati anaknya itu mengalami sesak nafas pada jam 2.30 pagi.

Sekadar gambar hiasan

Dalam pada itu, terdapat kesan Iuka besar pada bahagian lengan kanan, jari kelingking serta ada kesan Iuka k0yakan pada celah jari telunjuk dan pada jari h@ntu kiri mngsa.

“Selain itu ada kesan gig!tan berdekatan bahu lengan kiri, kesan parut sebelah kiri kaki, Iebam di bawah lutut kiri.

Juga Iebam di belikat kanan, dan ada beberapa Iebam di seluruh belakang kanak-kanak berkenaan.

Bed4h si4sat dilakukan di Bahagian F0rensik Hospital Teluk Intan pada 10 Mac lalu mendapati sebab kem4tian mngsa adalah keced3raan di bahagian dada.”

Walau bagaimanapun, puunca si ibu mend3ra anak kandungnya itu adalah disebabkan tertekan gara-gara anaknya sering men4ngis dan berasa tidak selesa dengan wanita berkenaan.

Difahamkan, mngsa pernah dijaga oleh pengasuhnya sejak Jun 2020, namun susp3k mengambil semula anaknya untuk dijaga pada Jun 2021.

Dalam pada itu, anak ketiga daripada empat adik beradik itu dikatakan sering men4ngis dan tidak selesa dengan ibunya sehingga menyebabkan dia did3ra.

Sumber : Harian Metro

Be the first to comment on "BAYl setahun 11 bulan m4ut AKlBAT did3ra ibu kandung yang tertekan dengan suara t4ngisannya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*