[VIDEO] Pasangan ‘dibuang’ sebab SAKlT, wanita tetap setia – “Aku jaga sampai sembuh & gemuk”

Kata-kata manis sehidup sem4ti akan terbukti selepas mendirikan rumah tangga, sekiranya seseorang itu sanggup melalui pelbagai cabaran dan kesusahan tanpa merungut bersama pasangannya.

Situasi itu boleh dikaitkan dengan seorang wanita, @babyput_official apabila nekad menjaga pasangannya yang dikenali sebagai Mr Edd sehingga perlahan-lahan pulih dipercayai akibat peny4kit hipertir0id.

Menerusi satu perkongsian video di aplikasi TikTok, difahamkan lelaki berkenaan turut mend3rita selepas mengalami kemaIangan jalan raya sebelum dijaga dengan penuh kesabaran dan ketabahan.

Berdasarkan kapsyen, @babyput_official menulis dengan memberi bayangan seolah-olah pasangannya telah ‘dibuang’ oleh pihak tertentu, namun dia tidak berputus asa bagi memastikan lelaki tersebut kembali sihat.

“Orang buang dia waktu s4kit… aku jaga smpai sembuh dan gem0k dah sekarang. Jangan dok mai (datang) balik bila dah tengok aku jaga elok,” tulisnya.

Rakaman berdurasi 36 saat itu memaparkan kompilasi momen @babyput_official setia bersama pasangannya yang berwajah puc4t dan keadaan fizikal cengk0ng sehingga kini dilihat semakin bermaya serta ceria.

Video berkenaan meraih 1.1 juta tontonan dan hampir 3,000 komen netizen yang tumpang gembira dan berbangga dengan kecekalan wanita itu apabila bersusah payah menjaga pasangannya.

Tidak cukup dengan itu, netizen turut memuji @babyput_official yang disifatkan wanita hebat selain mendoakan pasangan tersebut kekal bahagia hingga ke syurga.

“Terima kasih ada masa s4kit, susah & senang..” – Pasangan.

Hipertir0id lepas tu kemaIangan.

Contoh terbaik ni.

Moga kekal ke syurga…

Alhamdulillah dah sihat.

Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan status kedua-duanya sama ada pasangan suami isteri atau sebaliknya kerana terdapat komen berhubung hari pernikahan mereka.

Kahwin jangan lupa jemput.

Semoga cepat kahwin.

Sumber: TikTok @babyput_official

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Pasangan ‘dibuang’ sebab SAKlT, wanita tetap setia – “Aku jaga sampai sembuh & gemuk”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*