[VIDEO] “Maaf ya, saya tak perlukan ustaz atau ustazah jadian dalam ruangan k0men saya!”- fizahalim

Fiza Halim bengang perkongsiannya bertemu dengan anak selepas berbulan tak jumpa dicemari dengan k0men neg4tif netizen.

Kata Fiza dia tak perlukan khidmat ustaz dan ustazah jadian.

Ini berpvnca daripada k0men netizen yang tak puas hati melihat anak gadisnya tak memakai tudung.

“Maaf ya, saya tak perlukan ustaz atau ustazah jadian dalam ruangan k0men saya! Saya kongsi gambar anak-anak hanya untuk peminat yang rindukan perkembangan saya dan anak-anak. Bukan untuk k0men jadi ustazah dalam Instagram saya,” katanya melalui InstaStory.

Tambah Fiza jangan cuba membuatkan dia dan anak-anak berasa kecil hati.

“Kalau tak suka, sila ‘unfollow’. Jangan kecilkan hati saya dan anak-anak. Bukan tak boleh menerima teg0ran, tapi kalau nak teg0r, boleh mesej DM saya. Bukan secara umum macam ini. Insya-Allah saya akan balas.

“Bila tak kongsi gambar anak, cakap macam-macam. Bila dah kongsi, macam ini pula. Memang susah nak puaskan hati semua orang. Tapi ada aku kisah? Aku tak kisah langsung!”

Sabarlah Fiza, biasalah netizen tahu nak hent4m je.

Sumber CARI

Be the first to comment on "[VIDEO] “Maaf ya, saya tak perlukan ustaz atau ustazah jadian dalam ruangan k0men saya!”- fizahalim"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*