[VIDEO] BAYl NYARlS Lem4s Muka Tertutup Selimut Masa Tidur Sampai Tercungap-Cungap, Ibu Di Sebelah Langsung Tak Sedar.

MaIang tidak berbau. Itulah peribahasa paling sesuai menggambarkan detik cem4s yang dilalui seorang b4yi ini apabila dia dipercayai ny4ris Iemas ak!bat terperngkap dalam selimutnya.

BAYl terperangk4p dalam selimut.

Kisah tersebut dikongsikan menerusi satu video yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikT0k iaitu Wagyukubb. Menerusi rakaman kamera litar tertutup (CCTV) memaparkan seorang b4yi dipercayai terjaga dari tidur pada waktu malam sementara si ibu yang berada di sebelahnya sedang tidur di atas katil yang dikelilingi dengan bantal dan selimut.

Namun malang tidak berbau, b4yi maIang itu kelihatan seperti dalam keadaan Iemas akibat terperngkap dalam selimutnya. Lebih mengejutkan apabila ibunya yang sedang nyenyak tidur langsung tidak sedar dengan apa berlaku. Menerusi rakaman berdurasi 1 minit, kedengaran suara bayi itu seperti sukar bernafas disebabkan selimut terbabit sudah menutupi seluruh mukanya.

Tidak lama selepas itu, seorang lelaki yang dipercayai merupakan bapa kepada bayi berkenaan telah masuk ke dalam bilik tersebut dan segera mengalihkan kain terbabit daripada muka si kecil.

Setakat artikel ditulis, video yang dikongsikan telah mendapat lebih daripada 16 juta tontonan dan menerima pelbagai respon daripada netizen. Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan bila dan di manakah lnsiden tersebut berlaku. Menjengah ke ruangan k0men, kebanyakan daripada netizen terutamanya mereka yang bergelar ibu bapa mengakui bimb4ng sekiranya kej4dian seumpama ini berlaku. Malah dalam kesempatan itu, rata-rata daripada mereka sempat menitipkan pesanan supaya ibu bapa di luar sana lebih berhati-hati.

Video:

K0men:

Sumber: Wagyukubb  & ohbulan

Be the first to comment on "[VIDEO] BAYl NYARlS Lem4s Muka Tertutup Selimut Masa Tidur Sampai Tercungap-Cungap, Ibu Di Sebelah Langsung Tak Sedar."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*