[VIDEO] Belakang Kedai Selalu Jadi P0rt P0nteng Puasa, Wanita S0und Guna Speaker Buat Ramai Berdekah.

Selalunya kawasan rumah kedai atau perumahan yang terbengkalai dan sunyi sepi pasti akan kelihatan ser4mm buat sesetengah orang. Walau bagaimanapun, ada pula segelintir lndividu tidak bermoral menjadikan a p0rt untuk melakukan perkara bukan-bukan seperti yang diceritakan oleh seorang wanita ini.

Tak kira laki ka perempuan sama naik…Dah makan simpanlah. Menerusi beberapa perkongsian di TlkT0k, wanita yang bernama Kieda tersebut sempat meluahkan rasa kcewa apabila melihat parkir kereta di belakang bangunan kedainya dipenuhi dengan sampah sarap.

 

Jelasnya lagi, ia adalah tindakan tidak bertanggungjawab beberapa individu yang ponteng puasa pada sing hari sebelum buang plastik makanan merata-rata.

Belakang ni port orang kenclng, orang bercinta, port orang buka posa tengah hari…
Hari-hari keras perut gelak. Gara-gara merasa geramm, Kieda dan beberapa orang pekerja lain bertindak menegur individu-individu yang ingin melakukan hal sama selepas itu.

Malah wanita tersebut siap menggunakan mic dan juga speaker untuk buat pengumuman supaya ‘mereka’ tidak lagi berani lagi datang ke lokasi tersebut. Belakang tu memang line clear, kena pulak kedai nasi kandaq bawah tu.

Ingat sekolah buat pengumuman Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen cukup terhibur melihat gelagat Kieda bersama rakan sekerjanya. Namun, ramai yang memuji tindakan bijak wanita itu dalam menangani perbuatan-perbuatan tidak berm0ral dikawasan berkenaan dengan cara tersendiri.

“kant0ii bini dia kenai keta..”

“hat tu memang port paling surr..”

Sumber : pnews.space

Be the first to comment on "[VIDEO] Belakang Kedai Selalu Jadi P0rt P0nteng Puasa, Wanita S0und Guna Speaker Buat Ramai Berdekah."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*