“Hampir nak terb4lik b00th tu!” – Gadis ditolak bodyguard PM hingga terjat0h masa ses4k nak membayar?

Tular satu video menunjukkan orang ramai yang berpusu-pusu dipercayai dalam sebuah bazar raya hingga menimbulkan satu lnsiden tak disangka.

Katanya dit0lak bodyguard Perdana Menteri Malaysia, seorang gadis dipercayai jatuh dalam lautan manusia yang sesak.

Tengah beratur nak bayar tiba2 bodyguard PM datang tolak2…”
Perkongsian @miraaaroslan di Tiktok meraih perhatian ramai yang berdebat mengenai video yang dimuat naik, ada yang menyok0ng tak kurang juga yang mengecam gadis ini.

Menerusi video, dipercayai gadis ini sedang beratur untuk membayar barang yang ingin dibeli, tiba-tiba ditolak oleh beberapa orang bodyguard Ismail Sabri hingga mengakibatkan gadis ini terjatuh dan booth hampir roboh.

“Jalan jelah macam biasa kata bersama rakyat…”
Difahamkan berlaku di Absolute Bazaar pada semalam, event tersebut yang dihadiri oleh kebanyakan artis tanah air serta orang awam dilihat sangat penuh dan sesak hingga ada yang mempersoalkan SOP tempat berkenaan.

Dalam pada itu, ramai juga yang mempersoalkan tindakan para bodyguard yang bertindak kasar menolak orang awam demi memberi laluan pada Perdana Menteri hingga mengakibatkan kemalangan kecil.

Sumber : redaksi

Be the first to comment on "“Hampir nak terb4lik b00th tu!” – Gadis ditolak bodyguard PM hingga terjat0h masa ses4k nak membayar?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*