[VIDEO] Ramai pertikaikan menunjuk ‘cash’ beli Emas, Skali Jawapan Wanita Ini Buat Ramai Terdiam.

Setiap wanita sememangnya gemar memiliki barangan kemas termasuklah emas. Tidak kiralah sama ada dibeli untuk tujuan dipakai atau disimpan sudah pasti mereka tidak akan berhenti mendapatkannya.

Bagaimanapun, adakalanya niat memperoleh barang berharga ini sering disalah erti kerana beranggapan hanya sekadar ingin menunjuk-nunjuk..

Bila beli yg besar-besar ni untung tau, boleh buat investment, nanti harga makin naik
Sama juga seperti kisah wanita ini apabila turut menjadi buah mulut netizen akan cara pembelian barang kemas berkenaan.

Menerusi perkongsian attyrasaari di laman TlkTok, kelihatan dirinya sedang membuat pembayaran untuk membeli rantai emas.

Menurutnya, is bukanlah sekadar ingin dipakai, malah boleh digunakan untuk pelaburan memandangkan harga pasaran yang semakin meningkat.

Setuju, orang berniaga je faham…kadang-kadang str3ss tengok orang komen tak puas hati kalau bayar cash.

Menjengah pada ruangan k0men, rata-rata netizen juga turut bersetuju dengan jawapan yang dilontarkan oleh wanita tersebut. Malah ada juga yang akui penggunaan debit mempunyai had yang tersendiri dan mustahil hanya dibayar menggunakan kaedah itu.

“Setuju, org niaga je paham, cust byr cash. Tak kan satu kerja nak bank in bwkje..”

Sumber : pnews

Be the first to comment on "[VIDEO] Ramai pertikaikan menunjuk ‘cash’ beli Emas, Skali Jawapan Wanita Ini Buat Ramai Terdiam."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*