[VIDEO] “Bukannya Murah..” – Tetamu Datang Beraya ‘Musn4hkan’ Hobi Mahal, Pemuda Rugi Ribuan Ringgit.

Tibanya Aidilfitri, pastinya ramai sanak-saudara mengambil peluang untuk berkunjung ke rumah adik beradik apatah lagi setelah dua tahun rakyat Malaysia menyambut hari raya dalam suasana PKP.

Dalam kemeriahan itu, seorang pemuda meluahkan rasa kesaI apabila set koleksi permainan mah4lnya berupa patung figura telah ‘dihanc0rkan’ oleh tetamu yang hadir berkunjung ke rumahnya untuk berhari raya.

Dalam perkongsian TikT0k itu, lelaki yang dikenali sebagai @Leng itu telah menunjukkan keadaan patung figura yang sudah musn4h dan tidak berada dalam keadaan baik.

Difahamkan lelaki itu baru sahaja pulang dari kerja dan mendapati h0bi mahalnya itu telah musn4h dalam sekelip mata.

Dia juga meluahkan rasa ‘frust’ apabila patung-patun permainan yang dibeli dengan harga ribuan ringgit itu sudah r0sak akibat perbuatan kanak-kanak nakaI.

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen meluahkan rasa simpati kepada pemuda itu dan turut menasihatkan agar ibu bapa di luar sana mengawal serta memerhatikan anak masing-masing agar berkelakuan baik.

Ada juga berkongsikan pengalaman yang sama dengan pemuda itu di mana barang-barang mereka hanc0r musn4h gara-gara ‘dikerjakan’ oleh orang yang tidak bertanggungjawab.

SUMBER : TikTok  via beautifulnara

Be the first to comment on "[VIDEO] “Bukannya Murah..” – Tetamu Datang Beraya ‘Musn4hkan’ Hobi Mahal, Pemuda Rugi Ribuan Ringgit."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*