“Anak Bini Pertama Tak Dapat Apa-Apa Ke?”- [VIDEO] AC Mizal bagi Hadiah Mercedes Benz Kepada Anak,

Pengacara, Dato AC Mizal dan isteri Datin Emylia Rosnaida telah berkongsi sebuah video di Instagram menunjukkan detik mereka membelikan kejuutan kepada anak, Muhammad Reeve Damien.

Pasangan itu menghadiahkan Damien sebuah kereta mewah jenis Mercedes Benz sempena dengan ulang tahun kelahiran yang ke 18 tahun.

Ramai mengucapkan tahniah dan turut berasa teruja dengan hadiah yang diterima oleh Damien.

Bagaimanapun, menerusi k0men di Facebook sesetengah netizen dilihat bertanya kepada Dato AC jika dia memberi layanan yang sama kepada anak-anaknya bersama bekas isteri.

Segelintir juga berseloroh tentang kisah pengacara itu yang pernah makan tisu suatau ketika dulu. Ada yang turut berkongsi pengalaman mereka mendapat hadiah ketika berusia 18 tahun.

Anak Dia yang bekas bini dia tu apa cerita?

Sempena ulang tahun kelahiran anak lelakinya yang ke-18, pasangan selebriti Datuk AC Mizal dan isterinya, Datin Emylia Rosnaida menghadiahkan kereta mewah Mercedes Benz kepada Muhammad Reeve Damien.

Emylia menerusi perkongsian di Tik T0k berharap anak lelakinya menjadikan hadiah itu sebagai pembakar semangat untuk lebih gigih menimba ilmu dalam segala aspek kehidupan.

“Kepada Damien, anda menjadikan setiap tahun lebih bersinar dan terus bercahaya. Semoga Damien terus menyerikan kehidupan kita sekeluarga dengan hati yang mulia dan senyuman itu.

‘Terima kasih kerana menjadi anak yang baik selama ini dan sebagai ibu, kehadiran Damien ibarat satu rahmat. Belajar rajin-rajin dan semoga Damien akan lebih menyayangi mummy dan daddy lagi,” katanya Emylia.

Video berdurasi lebih tiga minit itu memuatkan kejuutan sekitar ulang tahun Damien yang ke-18. Malah, Damien juga turut menerima kek hari jadi di pusat pameran kereta jenama premium dari Jerman itu.

“Adakah anda teruja? Mummy dan Daddy ada kejuutan buat Damien sempena hari jadi pada tahun ini.

“Yang paling penting adalah ucapan terima kasih dan penghargaan buat Daddy yang bekerja keras selama ini bagi memberikan yang terbaik buat anak-anaknya,” kata Emylia lagi.

Selain Damien, rumah tangga AC dan Emylia turut diserikan dengan kehadiran anak perempuan mereka, Fea Eryssa, 15.

Menganggap jodoh bersama AC sebagai rahmat dan kombinasi terbaik kurniaan Allah, Emylia sentiasa komited untuk membantu suami menggapai kejayaan baik dalam kerjaya mahupun bidang perniagaan.

Video:

Sumber: Metro

Be the first to comment on "“Anak Bini Pertama Tak Dapat Apa-Apa Ke?”- [VIDEO] AC Mizal bagi Hadiah Mercedes Benz Kepada Anak,"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*