[VIDEO] AKSl geng ‘abang2 sad0’ pindah air mulut ke mulut buat netizen JlJlK

Pengaruh media sosiaI dengan pelbagai trend tidak masuk akal sememangnya senang ditonton lebih-lebih lagi dengan adanya bermacam platf0rm seperti TikT0k, Twitter, Facebook dan Instagram.

Buat challenge merepek.

Baru-baru ini, tular di laman Twitter satu video sekumpulan lelaki yang berada di gimnasium melakukan challenge ‘dry sc00ping’ atau memakan ‘suppIement’  yang biasa digunakan individu aktif membina badan di pusat kecergasan.

Apa yang membuatkan ramai l0ya tekak adalah cara mereka membancuh ‘suppIement’  tersebut dengan makan dan memindahkan air dari dalam mulut ke mulut rakannya yang lain.

 

Pindah air dari mulut orang lain.

Perkara menjijikan itu bukan hanya mendapat kec4man netizen kerana merasakan tindakan mereka sangat kot0r bahkan turut bimb4ng hadirnya peny4kit-peny4kit lain yang boleh menyusahkan orang sekitar.

Tindakan kurang cerdik itu dilakukan dalam keadaan gembira bahkan mereka turut saling tertawa selepas membuat konten seperti yang dikongsikan oleh pengguna Twitter @zua_al_azmi mengambil dari p0sting di laman TikT0k.

Patutla macam2 peny4kit ada sekarang ni.

Menjengah ke ruangan k0men perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan k0men dengan meluahkan rasa geli serta jij!k melihat perkara seperti itu berlaku.

Mereka juga merasakan tindakan yang dibuat g3ng abang-abang sad0 ini mengund4ng bah4ya lebih-lebih di zaman pandemik seperti ini.

Sumber: Twitter @zua_al_azmi

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] AKSl geng ‘abang2 sad0’ pindah air mulut ke mulut buat netizen JlJlK"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*