[VIDEO] Netizen Tergamam Shila Amzah Boleh Nyanyi 9 Bahasa, Kait Sharnaaz Ahmad Ajarkan 1 Bahasa.

Iklan yang dikongsikan cukup menarik perhatian para peminat apabila kenyataan Pak Azad yang mahi dalam bahasa Tamil dan soalan itu ditanyakan kepada Shila Amzah juga dan kenyataan Shila cukup mengejutkan warga netizen. Beliau menyatakan bahawa beliau mahir berbahasa 3 bahasa iaitu Bahasa Ibunda, Inggeris dan Mandarin. Tambahan pula beliau juga menyuarakan bahawa beliau begitu mahir jika menyanyikan lagu bahasa asing kerana beliau boleh menyanyikan lagu dalam 9 bahasa dan salah satunya bahasa Tamil dan hal ini mengejutkan Pak Azad sendiri. Perbualan antara Pak Azad dan Shila Amzah membuatkan ramai terhibur apabila Shila menyakat Pak Azad dalam bahasa Tamil dengan menyatakan ‘I Love You’ pada rancangan tersebut.

Menerusi satu iklan yang dikongsikan berkenaan satu adegan dimana Pak Azad cubabertelingkah dengan Shila Amzah mengenai bahasa dalam sebuah rancangan televisyen yang akan dimainkan nanti menarik perhatian para netizen apabila mendengar kenyataan dari Shila Amzah. Shila Amzah yang menaikkan nama beliau sehingga ke negara seberang dengan pelbagai nyanyian yang dipersembahkan untuk tatapan para peminat beliau itu cukup mengangumkan ramai peminat Malaysia. Kesanggupan beliau menghadiri dalam rancangan tersebut meraih perhatian ramai kerana sifat rendah diri beliau walaupun beliau tahu bahawa beliau sudah pun berjaya menjaga nama beliau sebagai penyanyi profesional di mata para peminat.Menerusi satu iklan yang dikongsikan berkenaan satu adegan dimana Pak Azad cubabertelingkah dengan Shila Amzah mengenai bahasa dalam sebuah rancangan televisyen yang akan dimainkan nanti menarik perhatian para netizen apabila mendengar kenyataan dari Shila Amzah. Shila Amzah yang menaikkan nama beliau sehingga ke negara seberang dengan pelbagai nyanyian yang dipersembahkan untuk tatapan para peminat beliau itu cukup mengangumkan ramai peminat Malaysia. Kesanggupan beliau menghadiri dalam rancangan tersebut meraih perhatian ramai kerana sifat rendah diri beliau walaupun beliau tahu bahawa beliau sudah pun berjaya menjaga nama beliau sebagai penyanyi profesional di mata para peminat.

Rakaman penuh boleh ditonton di :

@zonlawaktiktok

Ini best. Pak Azad & @shilaamzahofficial borak dlm Tamil! Power weh. Kasi #fypシ satu kali! Korang kena tgk #mysteryrankingshowmy Jumaat 9 malam di Astro Warna! Tazabarrr #zonlawak #shilaamzah #pakazad

♬ original sound – Zon Lawak – Zon Lawak

Be the first to comment on "[VIDEO] Netizen Tergamam Shila Amzah Boleh Nyanyi 9 Bahasa, Kait Sharnaaz Ahmad Ajarkan 1 Bahasa."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*