[VIDEO] Ibu madu menigaI dunia, netizen sayu lihat Adira setia teman hingga ke kub0r

Lama tidak dengar tentang perkembangan penyanyi bersuara lantang, Adira Suhaimi yang kini  lebih selesa menguruskan keluarga.

Umum sedia tahu bahwa penyanyi kelahiran Sabah ini berkahwin dengan seorang ahli perniagaan yang dikenali sebagai Datuk Red atau nama sebenarnya Datuk Seri Adnan Abu.

 

Walaupun hidup bermadu, namun hubungan Adira dan madunya Datin Red tetap baik.

Ibu Datin Red menigaI.

Dalam perkongsian terbaru Datin Red atau nama sebenarnya Datin Syarifah Norshafila Binti Hassim, dia telah memaklumkan pemergian ibunda tercinta pada 23 Mei 2022.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Syarifah Nor Shafila (@datin_red)

PeIuk ci0m madu

Suasana pilu menyelubungi ketika permakaman allahyarham ibu kepada Datin Red di tanah perkub0ran Islam.

Dapat dilihat juga kehadiran Adira yang berada rapat dengan madunya dan tak henti menenangkan wanita itu yang agak berem0si melihat jen4zah ibunya akan disemadikan.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Syarifah Nor Shafila (@datin_red)

Adira dilihat memel0k dan menenangkan Datin Red dan sama-sama berdoa di sisi pusara arwh selepas jen4zah selesai dikebuumi.

Perkongsian yang dibuat oleh isteri pertama Datuk Red juga agak menyebakkan selepas dia mengucapkan terima kasih kepada ahli keluarga, suami serta madunya yang sentiasa ada bersama dalam waktu suka serta duuka.

Innalillahiwainailahirajiun, salam takziah.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah mengucapkan salam takziah buat Datin Red serta ahli keluarganya diatas pemergian insan yang cukup istimewa ini.

Untuk makluman, Adira telah bernikah dengan Datuk Red pada hujung tahun 2015 dan mengesahkan pernikahan mereka yang dilakukan di Thailand sekitar awal 2016.

Ketika itu, ahli perniagaan tersebut sudahpun mempunyai isteri dan beberapa orang anak hasil perkahwinan terdahulu sebelum menyunting Adira sebagai isteri.

Sumber: Instagram datin_red

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Ibu madu menigaI dunia, netizen sayu lihat Adira setia teman hingga ke kub0r"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*