[VIDEO] Tular lsu duit paIsu, Siti Jamumall ‘k0yak’ netizen ungkit k3s anak tertukar

Baru-baru ini, tuIar di media sosiaI berkenaan marketing sampah yang dibuat oleh seorang influencer dan f0under pr0duk dengan menjadikan isu duit paIsu sebagai k0nten.

Selepas mereka mempunyai masalah lain, barulah salah seorang daripada mereka mengakui bahawa gimik bergad0h itu adalah mrketing yang sudah mendapat kesepakatan bersama.

Ter0k dikec4m netizen.

Disebabkan itu, influencer dan founder pr0duk berkenaan telah dikec4m hebat netizen di media sosial sehingga mengungkit kembali lsu lama yang pernah dikaitkan dengan mereka.

Ada sesetengah netizen yang mulai meragukan k3s tertukar anak di h0spital sewaktu dilahirkan yang dialami sendiri oleh founder pr0duk tersebut.

Jangan libatkan anak2.

Disebabkan itu, Siti Jamumall telah memuat naik video kedua orang anaknya yang berada dalam gendongan.

Menurutnya, jika mar4h sekalipun, janganlah mengaitkan lsu sensitif berkenaan k3s tertukar anak sebagai subjek untuk menyerangnya kerana situasi terbabit adalah benar.

 

Dia memohon agar sebarang kec4man yang hadir untuknya tidak melibatkan anak-anak kerana mereka tidak mengetahui apa-apa.

Sendiri yang jat0hkan nama baik sendiri.

Menjengah ke ruangan k0men, ramai yang menyalahkan kembali apa yang dilakukan oleh f0under pr0duk itu sehingga warganet mulai tidak mempercayainya disebabkan beberapa k0ntr0versi yang pernah dilakukan.

Mana tidaknya, kepercayaan tersebut mulai luntur susulan tuIar beberapa video dia membuat live dengan dengan menunjukan duit p4lsu yang pasti membuatkan banyak pihak tert!pu dengan marketing kurang cerdiknya.

Untuk rekod, Siti Jamumall pernah viral sekitar pertengahan tahun lalu apabila memaklumkan yang bayinya tertukar ketika keluar dari h0spital setelah bersalin.

Mujur dia melihat tag nama yang telah ditanggalkan dan membawa kembali b4yi tersebut ke h0spital bagi mendapatkan kepastian berhubung kecuaian yang telah terjadi.

Sumber: TikTok @whitekish.com

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Tular lsu duit paIsu, Siti Jamumall ‘k0yak’ netizen ungkit k3s anak tertukar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*