[VIDEO] Luluh hati isteri, suami juruterbang kant0i ‘check in h0tel’ dengan prmugari.

Hanc0r hati isteri apabila mendapat tahu suami tercinta berIaku cur4ng dengan rakan sekerja, apatah lagi sekiranya lelaki itu siap berdua-dua bersama sk4ndaI di tempat tidak sepatutnya.

Baru-baru ini, netizen Indonesia kec0h mengenai seorang jurutrbang kant0i bermain kayu tiga dengan rakan setugas yang juga seorang pr4mugari sehingga diser4ng isterinya dalam sebuah bilik h0tel terletak di Surabaya.

Menurut lap0ran Suara B0g0r, difahamkan jurutrbang dan pr4mugari itu bekerja di bawah sy4rikat pen3rbangan sama sekali gus hubungan mereka berjaya dihidu oleh si isteri.

Berdasarkan video tul4r, kelihatan si isteri dan keluarga meny3rbu bilik h0tel itu sebelum menemui suaminya di atas katiI sehingga pr4mugari tersebut berIari menyor0kkan muka di satu sudut.

Kec3wa ditambah pula perasaan berb4ur ger4m, si isteri hanya mampu menyebut istighfar beberapa kali selepas melihat suami sendiri men0lak hubungan haIal dan sanggup melakukan perbuatan d0sa.

Meninjau ke ruangan k0men di akaun TikT0k @sulsel0nline.com, rata-rata mengakui beng4ng melihat kecur4ngan lelaki terbabit kerana tergamak menduakan lnsan tersayang selain berharap dia dipecat dari sy4rikat penerbangan itu.

Aku tengok pun s4kit hati…

Pecat jelah!

Kesian isteri, suami punya santai…

Harap2 suami aku bukan macam tu..

Sumber: Suara Bogor , TikTok @sulselonline.com & @iffauli

Via omm

Be the first to comment on "[VIDEO] Luluh hati isteri, suami juruterbang kant0i ‘check in h0tel’ dengan prmugari."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*